Hey, I heard you were a wild one

Måndag 23 april 2012
Sov hos mormor i Trollhättan i natt och ick världens bästa frukost! Alltid kul att sova hos mormor! :)) Skolan var segt men ridningen (hoppning) gick så sjukt grymt!! Hade Granit och jag är väldigt nöjd! :) Hade teori på kvällen och nu ligger jag i sängen och väntar på att BB ska börja!
Imorrn blir det fullt upp! Skola, rep och träning och ja så ser veckan ut.. Kommer stanna kvar efter skolan ett par timmar varje dag den här veckan. Kommer vara helt slut i helgen.
rock on!
emelie

kill me, kiss me

Onsdag 18 april 2012
Ja som rubriken säger "kill me, kiss me".. Ingen bra dag, humöret är i bott och opepp på allt utom cheer. Ska bli gött att åka till träningen imorrn! Skolan och allt, ne jag orkar inte ÅÅÅHHHH jag har så dåligt humör!!!!
Förlåt.
Sitter nu med min 4:e kopp kaffe idag ihop om att få lite energi och att morgondagen blir mycket bättre. Ska köra lite styrka sen, eftersom det inte blev nått gym idag så tar jag det imorrn :)
Tror jag ska ta och se en film och vila.
rock on!
emelie

Tjobidoo

Söndag 15 april 2012
Grym dag! Uppvisningen gick superbra! Vi var grymma!!
Har sett på Bones ett tag nu och väntar på att BB ska börja :) Hoppas på att Joe åker, gillar Amandus mycket mer!! Ska äta lite goda hallon bara för att ;)
Skola imorrn, måste göra en redovisning på övningen "öppna" i ridning... jaja.
sometimes you have to dream about the forbidden
rock on!
emelie

PW!

Lördag 14 april 2012
Ska snart ut på en powerwalk! Ska bli gött och komma ut från huset vara lite själv och bara filosofera. Blir galen här hemma nu, allt jävla tjat!
Dagen har tillbringats med film och lite jobb, så nu blir det lite träning :)
Imorrn är det uppvisning med cheer i Vbg, ska bli grymt! Ska vara gladiatorerna, wohoo!
bild sen förra fredagen med Karin :)
rock on!
emelie

Gött!

Fredag 13 april 2012
Ja då var det fredag den 13:e.. lämnar det där.
Skolan var helt okej, gympan var lätt bäst! Körde innebandy och tog ut mig ganska bra sen blev det en timmes vila innan jag begav mig till gymmet med Fille! :) Skaffade ett 6månaders gymkort så nu blir det att bygga muskler!! Hann även med att sola idag! :)
Nu har jag ätit och kollat några klipp av BB, ska troligen till Nathalie idag och se skräckis! :)
har överbelastat handleden lite, så jag testade ett plåster som ska hjälpa. Det är ett slags plåster som har tigerbalsam i sig och än så länge tycker jag att det är helt okej! :)
rock on!
emelie

Barabappa bam bam

Torsdag 12 april 2012
Jao sitter på en lektion och se på BB och inte pluggar. Gaahh! Ska köra koreografi sen till vårshowen, hoppas det blir bra :)
Senare blire cheer! Så sjukt taggad!! Uppvisning på söndag och det kommer bli GRYMT!
snygga serru ;)
rock on!
emelie

Ny header, igen

Måndag 9 april 2012
Dålig uppdatering haha! Sorry! Drar lite kort om det som hänt sedan sist ;)
I fredags så blev det lite chillparty med Karin och Nathalie sen drog vi mot wärs och träffade lite folk :) I lördags så begav jag mig till Nathalie och träffade gamla gänget! Kul att se alla igen! Blev pizza och spel :) Igår så var jag hos Nadia med Nathalie och Jacob och såg på en dålig skräck film och skoja till det lite på slutet :)
Idag har jag pluggat och det har lönat sig! Har gjort klart två svenska inlämningar och håller på med en Kultur -och Idéhistoria inlämning :) Ska nog ut på en powerwalk senare och sen blir det att kolla BB! ;D
Skolan imorrn och ska köpa gymkort! På onsdag ska jag till frissan för 4:e och sista gången på ett bra tag! :D
rock on!
emelie

Ojojoj!

Torsdag 5 april 2012
Dålig uppdatering! Är ledsen för det, ska försöka bli bättre :)
Lovveckan är snart slut och för andra så börjar den. Har hänt en hel del på lovet bl.a: Roadtrip's, shopping, chillparty, solning, powerwalk's, cheer och relaxande. Gött!
Ska bli en liten förändring hos mig till veckan: ett GYMKORT ska bli mitt! haha nu satsar jag! Har planer och mål nu som ska bli uppfyllda, nu kör vi på! (snart) ;)
Cheerträningen idag var grym! Testade en ny grej som var grym! Fick dock en del smällar i huvudet och jag tror att det spräns närsomhelst.. lite tråkigt. Imorrn ska jag plugga allt! Ska bli klar med allt! så att jag kan ta det lugnt resten av ledigheten! :)
rock on!
emelie
RSS 2.0