Träffa Karin

Väntar på Karin ska hämta mig, long time no see! Ska baka och mysa!

Mys med familjen

Blev ost och kex när man kom hem från stallet och Men In Black III, mys! Saknar godingen såklart, vill mysa haha :)

Imorrn kan det bli Överby och så blir det träning-cheer!!

Lycklig

Finns inget bättre än att vakna upp bredvid dig, det är det bästa jag vet! Att veta att du finns där betyder allt!

Om kärlek är målet är ingen väg för lång

Flyttat

Ja då har jag äntligen flyttat till pappa! Tog över en timme att packa upp hehe...
Nu ska jag snart äta hemmagjord pizza och sen ska jag hoppa in i duschen och senare åka till godingen och myyyysaa!! :D imorrn ska jag spendera lite tid i Mellerud, har lite ärenden att uträtta! Nu blir det mat! Tjohej!

Råttan

Rensade mina garderober igår och vad hittar jag om inte mitt favorit gosedjur "Råttan", har haft den sådana jag föddes dock var den mer fluffigare då men jag kommer aldrig slänga den!! Alla har vi väl haft ett gosedjur som har varit med i ur och sur? <3

Sämsta dagen på länge

Fy fan för den här dagen. Nu ska jag lägga mig och se på ännu mer vänner och hoppas på att morgondagen blir bättre!

Frukost på sängen

Vakna för en timme sedan och nu ligger jag i sängen och ser på vänner och äter lite frukost:) får se vad dagen har att erbjuda! Kanske börja packa lite:)

Emeliemys

Ja ibland får man mysa ner sig själv framför en bra film och tända doftljus:) så blev iaf den här fredagen och jag ska väl inte klaga just nu:) puss

Fix med vårshow

Sola dubbeltid förut var aaaaaas gött!! Blev brun och fin oxå! Är gött myssugen oxå!! Blir nog i helgen iaf (: 
 

Samhällskunskap

Man kan ju inget annat än fredagmorgon.. Samhällskunskap i 2 1/2 timme... tjohoo! Slutar iaf om 10min och då blir det en dubbel soltid! :D Ska bli gött att få koppla av en stund! :)
 

Sjuk

Älskar att vara sjuk. Nej.
Ligger och ser på träningen eftersom jag inte kan vara med. Men jag vill träna!! Fast nu vill jag bara krypa ner och mysa med min goding! (:

Sleep mode: ON

Nu går ögonlocken snart igen.. Ingen kul dag då jag har varit sjuk och varit supertrött. Men får hoppas att de lättar under morgondagen!
Får ta det riktigt lugnt på träningen imorrn om jag ens kan vara med. Vill så gärna! Men ibland är det bättra att kroppen får återhämta sig bra annars blir det bara värre.
Nu blir det natten! Kyss

Åker lite bil med Albin som precis tagit körkort! :)

Trötter

Ligger på sängen nu och är supertrött.. Ska ta mig samman och gå och duscha och sen mysa ner mig och sova! Puss

Press

Måste fan ta det dära körkortet nuuuuu!! Studentreseplanerna är i full gång och hoppas på att allt löser sig.

Träningen rullar på bra nu! Gympan blev ett riktigt svettigt pass och nu väntar 3 1/2 timme cheer! Sen magstyrka när jag kommer hem! (:

Small things make big difference

Vilken dag! Började lite segt men sen hände nästa bra sak på den andra! Stundentresan är nu preliminärbokad, Ayia Napa here we come!!

Ridning gick jätte bra båda lektionerna! Hade Luns på första och Joppe på andra (:

Nu ska jag köra lite magstyrka och sen duscha! Pepp på livet! Woop Woop! :D PUSS

He's my songbird

Ligger i estetsofforna och lyssnar på Oasis, har aldrig riktigt lyssnat på dem men de är väldigt bra! :) Har min första lektion kl 11 jippie... ska se om jag kan sova en stund, blev ju inte så sömn i helgen tacka vare alla bravader. PUSS på er!
 
snart vinter, mys!

Sent bad

Duschen blev ett mycket varmt bad istället, tummen upp för det! Baksmällan kom sent idag snarare tidigare ikväll.. Skönt dock att inte börjar förens elva imorrn. Ne nu ska jag återgå till till mitt relaxande bad! Pussar

Lång natt

Kvällen igår var riktigt kul!! Wärs levererade! Men när de stängde vändes det vill jag lova.. Kom hem till godingen strax efter fem. Frös som fan så det blev ett bad nät vi kom hem. Gick och la oss vid sju..
Legat och myst större delen av dagen och nu är ja på väg hem där jag ska äta och duscha/bada! Skola imorrn.. Vill bara ligga och mysa, finns inget bättre! (: Puss

Kul

Alla andra är på efterfest eller ligger hemma i en varm mysig säng antar jag.. Själv så gör jag inte det, kallt ute!!

Spelning även är klar och gick det bra? NEJ.

Väntar på mat och sen glömmer vi allt och festar loss ikväll!!

10min kvar..

Spelning på G

Sitter "backstage" nu och fikar! Nervositeten börjar komma... Utgång ikväll!!

Sötar oss

Se va söta vi är!
 

Matlagning

Lagar mat hos Pörni! Pasta och körv mums!

Vårshowsplanering

Planerar vårshowen! Vakna för en och en halv timme sedan hos godingen, härligt med sov morgon!! (: blir rep senare och sen drar jag med Pörni hem för att plugga och chilla :) imorrn blir det utgång! WoopWoop!!

Tränings dax!

På väg till träningen nu! Är trött som fan så ska sova i bilen hehe.. Ikväll blir det mys hos godingen! Tummen upp för mysväder! (y) shoop shoop!

Stora trygga vargen

Nu är engelskan inlämnad och klar, svenskan ska jag plugga mer på imorgon morgon i skolan.

Har suttit och designat min halloweenkostym, kommer bli grym bra tror jag om jag får tag i en symaskin.. Har även bestämt smink till så ska fixa lite sånt oxå.
Beställde ett par jeans och en tröja från gina förut, har redan likadana jeans men det har töjt sig mycket så måste gå ner en storlek.
 
Humöret har varit upp och ner hela dagen men nu är jag glad för jag kom på att jag ska få mysa imorrn! :) dock efter träning men men ;)
 
friskvården förut, körde ett core/puls pass med pörni (y)

Dream on

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH orkar inte nu. Skolan kan ju ta sig...... 
Måste hem och plugga typ allt. Matte, engelska och svenska. Jag vill bara vara just nu, låt mig.
 
tråkig bild till tråkigt humör

La fortuna é con voi

Myssugen igen..
Känner att det är många bollar i luften för mig nu och får änna ta och göra en lista av allt som ska göras!

Vill bara vara på min favoritplats, i dina armar.

Surprise

Ja den var jag inte med på! Men det löste ett problem sedan långt tillbaka och det känns bra! Blir nog en positiv konsekvens av detta!

Ligger nu i sängen och vill sova men nedå.. John Blund har inte hittat hit än.
Musik hela dagen imorrn, sen cheer! Love life! Puss

Vill sova

Ah är så sjukt trött!! Ser på Vänner (tredje gången) haha... Somnar säkert snart! Var gött bakis igår men det botades med mys med bästa! Så underbara att bara vara! :)

Kan hända att det blir wärs på lördag hehe.. Är sugen trots helgen! PUSS

Baaaadaaa

Var så otroligt skönt att ta ett bad! Låg i badet 2 timmar och soklart somnade jag hehe.. Nu ska jag packa ridkläder och inom en timme drar jag till Mellerud :)
 
 

Vad hände där?

Ja vad hände? Började mer myskväll och övergick i party? Jomen visst! Vid halv tolv körde vi igång och tillslut hamnade vi på en fest med diverse folk! Hade kul trots ett litet bråk som var i onödan.. Vakna hos Nina imorse och nu ligger jag hemma i sängen och väntar på pizza! Sen ska jag ta ett bad och senare dra in till Mellerud och sova hos godingen! :) Puss

He IS there, the Phantom of the Opera

Ja han finns!! I mitt huvud och hjärta! Ligger i badet nu och lyssnar förfullt på soundtracket och har spenderat ganska mycket av dagen att se på youtube-klipp med Ramin Karimbloo åh så snygg!! Och vilken röst <3

Ska till Nina om en stund och fixa min utväxt och mysa, sover där oxå :) kanske att Pörni dyker upp- hoppas på det! :)

Hade en grym kväll igår! Träffas gamla vänner, Maria, Nathalie, Jacob, Olle och Simon, även Krille dök upp senare! Satt på börsen ett bra tag sen drog några av oss till Maria där vi mötte upp Karin! :) såg på en skräckis.. Blir mer och mer räddare för varje gång jag ser än.. Haha! Ne nu får jag börja fixa iordning så jag kan åka! Puss

Fredag

Schululu! Seg dag men är taggad på vad helgen har att erbjuda! Sweeeeet! Väntar på att Maria och Pernilla ska bli klara med sin sånglektion så att vi kan gå och äta, är huuuungrig! Sen ska vi repa inför spelningen vi har på Mellerudsmässan nästa helg! Har precis varit och solat, as gööttttt! PÖSS
 

Brum Brum

Dax att köra lite bil :D

Orkar. Inte.

Har suttit i skolan i över en timme nu och pluggat matte C.. Gött att få lite gjort iaf men orkar inte mer haha. Har baslektion om ca 5min och sen engelska. Maria och Pernilla kommer inte förens efter lunch :( torsdagar har blivit min forever alone dag^^ men imorrn ska jag på middag med gamla gänget och sen hoppa jag på mys nån dag :) men nu är det dax för bas! Pöss

Don't you worry

SEEGT! Väntar på att ha sång nu om 2min! Har inte övat så mycket så kommer gå väldigt dåligt.. Har ont i halsen också så kommer inte låta bra helle.. Vill hem och sova och övningsköra! VILL HA KÖRKORT NU. Puss
 

Skolfotografering

Skolfoto idag, alltid lika kul.. Ahja man får spexa till det lite ;)

Söndag

Ligger nu hemma och ser på Blades of Glory, sjukt rolig film!!
Går kvällen var väl inte den roligaste men natten var ubermysig! :) lägger upp bilder från igår lite senare ;)

Väntan

Kväll är slut och väntar i sängen på godingen!
Kvällen var väl inte den roligaste, är så sjuukt trött oxå.. Somnar typ nu.. Puss

Vi fixar det!

Fix inför kvällen hos bästa Pörni!! <3

Harmoni

Snart varit vaken i 22h.. Visst många kan klara mycket längre men jag behöver min sömn! Är jätte trött så ska sova nu, ska bara skriva klart inlägget.

Inte varit mig själv idag, har haft en oerhört konstig dag eller det är jag som har varit konstig. Men snackade med Gunbritt och hon hjälpte mig, så nu ska jag hitta en sten i helgen! Haha men imorrn blir det wärs! PARTYY Woopwoop! ;D ;D ;D Puuusss!

Vart tog natten vägen?

Vaken sedan halv tre.. ett samtal senare och klockan är snart sju, har vääääärldens huvudvärk och ser inte fram emot dagens lektioner.. Men ser dock fram emot morgondagen väldigt mycket!! 
 
Är ganska skör för tillfället så jag hoppas att jag inte måste ta del av nått jobbigt inom de närmaste timmarna och större delen av dagen.. But that's life!
 
Nu ska jag ta mig ur sängen och äta lite innan det bär av till skolan, woop!
 
älskade vänner <3
 

Nejnejnej

Tillbaka på ruta ett.

Saknar dig

Ja det gör jag verkligen.

Låt mig komma närmre
Håll mig hårt
Släpp inte taget
Stanna tiden
Lev i nuet

Vart är John Blund?

Här är han iallafall inte.. vill kunna sova men kan inte. Matteprovet imorrn kommer gå åt pipsvängen och engelskatalet likaså. Vill bara mysa ner mig och försvinna ett tag.
 
Körlektion imorrn! Kommer bli kul hoppas jag och sen hoppas jag på mys, annars blir det plugg och rehabträning. Ne nu blir det att räkna får eller nått. Puss o hej!
 

Kallt och regn

Hatar när man vaknar och man verkligen måste gå upp.. Regnet öser ner utanför och sängen är varm och mysig. Vill ligga kvar här, tända lite ljus, slå på en film och koppla av. Men nejdå, blir att gå upp och dra mig ner till bussen.. Puss

Full far i veckan!

Den här veckan innehåller myyycket iaf i min synvinkel..
 
mån: stallet! +plugg
tis: musik, plugg och cheer
ons: matteprov, engelskatalet ska vara klart, körlektion +plugg
tors: engelskatal, cheer
fre: ???
lör: wärs?
sön: sova och vila!
 
hoppas att jag kan få in lite mystid oxå :)) PUSSAR
 
RSS 2.0