Chill hos Nina

Relaxar med Pörni och Nina och på menyn står det pizzabullar, mums!!

https://cdn3.cdnme.se/3201849/7-3/pic_51532e01ddf2b35c6bc36a55.jpg" class="image">

Cheerleading DM

Tävling nuuuu!!

Fullt upp!

Skola, sola, handla, hem, Åmål-körlektion, Vänersborg, Borås. Ja så ser min dag ut och just nu är jag på väg till Vänersborg! Måste in till kvantum oxå.. Ser fram emot de här dagarna i Borås, och sen ser jag ju självklart fram emot lördagkväll då det blir mys med gosen!:)))

Nu åker det av..

Ja då sitter man hos frissan och har precis klippt av en jättebit av håret... Och nu ska jag färga utväxten! Men fyy faaan va kort det blev:((((

Checkar läget i ED

https://cdn2.cdnme.se/3201849/7-3/pic_51482ecdddf2b3730c311a45.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3201849/7-3/pic_51482efeddf2b3733e7eacad.jpg" class="image">

Monday - one day

Bra och mysig helg! Men denna dag gillar vi inte. Godingen åkte halv sju imorse så fick ligga kvar i hans säng helt själv.. Får inte se honom förens troligen på lördagkväll:( inte kul.

Idag blir det att dra till stallet och sen plugga och sen dra till stallet och sen ännu mera plugg.. Huvudvärk har jag oxå, pusshej!

Lördagsmys

Dax för fredagsmyys!

Japp väntar på att godingen ska hämta mig! Och han tycker att jag är seg..

Suttit och NÄSTAN skrivit klart engC uppsatsen. Och jag skojar inte när jag säger att jag satt i över 6timmar.. Har ca 10 rader kvar att skriva men de tar jag inte idag.

Cheerträning imorrn, 13-17.. Är taggad för vi ska ha dräkterna men är också otaggad för jag är fortfarande inte frisk, men vad ska man göra? Ahja nu kommer han äntligen! Mys nu! Pusshej:))

Måndagsmorgon

Ja då var man tillbaka i Mellerud.. Har haft en bra vistelse i Strömstad och åker dit om någon vecka igen:) var riktigt mysigt med tacokväll och film!

Kom ju hem i går eftermiddag och nu sitter jag i skolan på mattelektion.. Ska operera mig sen, lite nervös si! Sen ikväll blir det cheerträning, men innan dess så ska jag hinna med en körlektion och plugg!!

Längtar till fredag för då blir det mys! 2 days to go!:))

Strömstad

Fml. Är i Strömstad och hälsar på David och Dan och medans de jobbade så tog jag en 4 1/2timmes sväng till Nordby Shoppingcenter.. Och det var inte bra, har nog köpt grejs för nästan 3000kr. Dock så ska jag få jackan jag köpte av mamma och den kostade 1500kr:)) men gött med nya grejer! Dröjer länge tills jag kan shoppa igen..

Nu väntar jag på bussen till Strömstad, förhoppningsvis så sitter David på den bussen:) ikväll vet jag inte vad som händer, är gött hungrig iallafall!!

Vårshow

Grym show!! Nu väntas en mini turné! Love you all!!

Strömstad

Ja dagen tillbringades i fina Strömstad! Hjälpte David och Dan att flytta.. Mycket slit belönades sedan med middag på Kontoret(restaurang/sportbar), beställde en Chicken Club Sandwich och den var såååååå goooood!! Sen åkte var vi tvungna att åka hem.. Lämna godingen i Strömstad men han kommer hem på lördag och på söndag åker jag med honom till Strömstad och stannar till tisdag:) frågan är bara vad jag ska sysselsätta mig med på dagar när de båda jobbar.. FIFA kanske?

Imorrn blir det skolan och rep inför vårshowen som är på torsdag och fredag! Beställ biljetter nuuu!!

Ne nu blir det sängen, hatar att sova ensam.. Men men, ska fokusera på skolan denna vecka och koppla av i helgen och i Strömstad! Sleep tight! Puss


I'm going fjortisstyle ftw!

Myslördag

Blir en bra lördagskväll ikväll! Chips, saft, fotboll och mys!

Tappade rösten i tisdags men har nu fått tillbaka den nästan helt!! Det gillar vi!

Nu ska jag mysa ner mig med världens gosigaste och invänta Milan-matchen!:)

RSS 2.0