Mår som man förtjänar..

Vilken kväll asså.. kommer inte ihåg mycket men jag hade kul! :) Slänger upp ganska många bilder från förfesten och även några från wärs ;) enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilken kväll!!

Ojojoj nu ligger jag i godingens säng och väntar på att han ska komma hem :) haft en grym kväll!! PUSS

Snaaaaaart så...

Fixet är igång hos Pörni och snart kommer Maria! ;D

Time for sleep

Helt okej kväll! Är stolt över våra fina lärare som spelde så sjukt grymt! Har sett några avsnitt av Sex and the City, har kommit halvvägs nu i serien! :)
Tagga morgondagen! PUSS
 

FÖR förpartyy

haha är hos pörni och vi har spexat till oss lite grann för nu ska vi till kulturbruket på konsert och partymusik är på för vi taggar redan morgondagen!! Men nu ska vi lyssna på när våra kära lärare spelar! PUSS PUSS från Pörni&Melie
 
 
 
 
 
 
 

T.G.I.F.

Äntligen fredag!! Längtar som fan tills imorrn! UTGÅÅÅNG!!
 
Nu sitter jag och chillar på estet och väntar på att gå och sola halv 12, kommer bli gött! Sen väntar lunch och sen fika och kör :) Efter skolan är det lite oklart vad jag ska göra, ikväll ska jag iaf på konsert på Kulturbruket. Men nu vill jag bara solaaa!! Är sjuukt myssugen också.. Men det får bli imorrn! Pussar till er alla! :)
 

I väntan på vad?

Riktig seg dag, första och sista lektionen. Är trött och har ont.. Tagga lördag!! Tjohej!

Aj Aj Aj

Har ooont i min axel/skulderblad... fuck this. Hoppas att detblr bättre imorrn.
 
Varför har man ingen att mysa med i detta mysväder? Är myssugen!! Godnatt! PÖSS

Mitt gamla jag

Fuck. Mitt gamla jag spökar i min hjärna.. måste. tänka. bort.
 
Men annars så är allt fint! :) Bra dag med mycket musik, har även hunnit med att sola! Ska sola på fredag oxå så man har lite färg till lördag ;) partyyy! Tror att min nellyklänning kommer idag eller imorrn, troligen imorrn.. Så den får bli min outfit på lördag!
 
Ne nu får bussen komma så jag kan åka hem och äta och sen åka till träningen, ska se hur axeln funkar.. Hoppas på det bästa! :)
PUSS
 

Warm feelings

Gårkvällen och natten var underbar! Vill tillbaka!

Dagen var seeeeeeg. Inget hände i skolan.. Var på cheermöte förut och hade det trevligt iallafall :)

Är super pepp på helgen!! Blir utgång med de bästa!! :D woop woop! KYSS

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3201849/images/2012/pic_5060db8c9606ee75548c98a9.jpg" class="image">

Underbart

Myyyyyyyss!! Finns inget bättre! Har ännu en gång myst ner mig i sängen och ska se ännu en film med en riktig goding! :) Godnatt PUSS

Sex and the City

Sex and the City räddar min kväll.. Är sjukt trött och snart blir det nog sängen och soooova :) är superduper myssugen.. Men det får vänta tills imorrn :) Godnatt PUSS!

Mat och meditation

Dagen fortsätter och mysfaktorn är hög! Lunchen var riktig god och vi har djupa samtal och vi har även fått meditera. Inte för att jag var så bra på det men ska försöka en annan gång :)

Planering

Sitter och myser med klassen och planerar inför vårshowen! Har ont i huvudet och vill sova och mysa.. Är hungrig oxå. Men snart blir det mat :D längtar till imorrn för då får jag mysa!! :)

Plugg

Ännu en fredagskväll spenderad hemma.. Har pluggat körkortsteori och jag hatart... Har även bokat körlektion! Nu ska jag fanimig ta körkort! 
 
Har fixat så att jag har en som syr min balklänning också, så jag ska träffa henne på onsdag och diskutera hur den ska se ut och vilket tyg,färg osv.. Kommer nog bli jättebraa! :D
 
Blir att gå upp tidigt imorrn och åka till Gunsan för vårshowsplanering med ES3! Kommer vara där tills på söndag och tror att det kommer bli gryymt! Sen på söndag åker jag till godingen och myser! :) Pusss
 

Sleepie

Är gryymt trött!! Sov hos Pörni inatt- myyys! Var även hos Emelie där Pörni fick sina naglar fixade, tror jag ska fixa mina hos henne, blev riktigt bra! :)
Idag vet jag inte vad som händer än men blir nog ganska lugnt. Imorrn blir det att träffa klassen och planera och det gör vi tills på söndag och då hoppas jag på mys!
Är grymt taggad till nästa vecka för då blir det partyyyyyyyyyy!! WoopWoop! PUSS på er alla!
 
 
 

Vila i frid

Vila i frid älskade farfar <3

Vill inte gå upp

Varför ska alltid sängen vara så varm och gosig? Skulle kunna ligga i den hela dagen.. Ahja får gå upp och dusch och göra iordning mig inför begravningen.

Peace and love in my heart

Blev en fin dag! Lite promenader, hämta skor, träffa en goding, sånglektion.. jag är nöjd! :) Kollade även upp skulderbladet men det var ingen fara med det nu, skulle höra av mig ifall det blir värre..
Har hittat min balklänning!! Ska ringa en som kanske kan sy den oxå :) 
 
Imorrn blir det begravning för älskade farfar.. 
 
Helgen kommer spenderas delvis med klassen --> vårshowsplanering!! Hoppas även på myyys :D Wärs blir det nog nästa helg!
PUSS
 

Tjobidoba!

Wooopsi! Nutida konst nu.. Fick tid till vårdcentralen kvart över ett, hoppas på det bästa! PÖSS
 

tråkelitråk

Seeeeg dag. Blev varken idrott eller cheer för mig idag då mitt skulderblad blivit sämre. Fick ingen tid idag på vårdcentralen men ska se om jag får en imorrn. Hoppas på att allt löser sig.. vill inte operera mig. 
Imorrn är det ma-nutida konst-(friskvård)-eng-sång, ska inte vara med på friskvården då jag har friskis med skivstång. Ser dock fram emot morgondagen då jag ska ha min första sånglektion! :D 
Får nog ge mig ut på en powerwalk eller nått oxå så jag får nån träning.
 
Dusch nu -film sen! PUSS
 

Woppsidaisy

Sov underbart gott inatt! Men var gött trött i skolan.. 
Hade Sessan på första ridlektionen (hoppning) och det gick riktigt bra men åkte av henne i slutet då det blev lite fel.. Men det var mer ett avhopp/stigning än en avramling! ;) Sen red jag Lady på andra lektion (dressyr) och är nöjd med hur det gick! :)
Har fått ont i axeln och skulderbladet som jag skadade för snart fyra månader sendan.. Ska kolla upp det imorrn om jag får en tid. 
Imorrn är det musik och sen cheer! :) Men nu blire det The Big Bang Theory och sen sovaaaaa!! PÖSS

Godnatt

Myst ner mig ordentligt, myyyyyyys! Godnatt PUSS

På tåget hem

Sitter nu på tåget hem efter en grym helg i Gbg och Kungsbacka!! Shoppat och ätit god mat med underbara vänner! Ikväll blir det mys med godingen! Woop woop!

Göteborg/Kungsbacka

Sitter nu Annas kök och snackar om allt med Alex och Nina, Elin och Anna är och handlar godiiiiiis till kvällen :) Har shoppat lite idag, blev en jacka, ett linne och trosor.

Mår ganska dåligt för tillfället.. Hoppas allt löser sig imorrn.

TBBT

The Big Bang Theory räddar min kväll!! Imorrn blir det ingen lång sovmorgon, måste packa och fixa mig inför Göteborg! :D 
Godnatt PUSS!
 

vill bara..

..fly från verkligheten ett tag. Snälla.

sweeeet

Grym träning idag!! Kommer dock ha en riktig go träningsvärk imorrn men det är gött! Imorrn blir det chilldag och hoppas på mys på kvällen! På lördag blir att dra till Göteborg och hälsa på Anna, kommer bli skoj! Men nu ska jag hoppa in i duschen, pöss!!
 

Fetar oss

Maria och jag tog en sväng upp till Konsum och köpte var sin fet godispåse.. Haha men gott är det

Bloggdag

Ja idag blev en riktig bloggdag! Gör en sammanfattning av den..
Skolan var okej, dock så, klantig som jag är, tappade jag vikter på 7kg på min lilla fossing så tån blev blå och fortfarande är.. det gör ont! :( sen satt jag på estet i nån timme innan jag begav mig till Pörni för att äta kladdkaka och se på bästaste TrueBlood <3<3<3 ååh rawrr!! Sen åkte jag hem och här har jag pluggat inför engelskaprovet imorrn och det har gått bra! Ska nu alldeles strax hoppa in i duschen. 
Imorrn blir börjar jag inte fören 11:10.. men ska sola innan så får åka in tidigare ;) sen så är blir det cheerträning för fulla muggar! och på fredag blir det myyyyyys!!! ;D PÖSS
 

Smaskens

Dagen blev bra! Är hos Pörni och go som hon är har hon bakat kladdkaka :D MUMS!!

tråkchill

Sitter på estet och vill hem! eller aa iallafall hitta på nått skojsigt, men ne det får vänta. Skriiiiv sms till mig :DD har så trååkiigt!! hahaha pöss!!

Orkar inte

Ville absolut inte gå upp i morse.. Var kallt i rummet och sängen var så varm och mysig :( men nu står jag ute i det kalla och väntar på bussen... Blää

Inte så bra

Har as ont i ryggen och i sidan.. Ingen större hit direkt. Hoppas på en bra morgondag!! Blir troligen Göreborg till helgen och hälsa på Anna! :) 
Måste verkligen ta tag i körkortet nu oxå.. men det är så trååååkigt!! Vill mysa oxå! :( Vill mycket nu men men ;) PUSS

Musiiiik

Musiktisdag!! Funkar fint fint! Ikväll blire cheerträning! studenmössan är beställd oxå så nu flyter allt på!
saknar Stockholm, men om allt blir som planerat så blir det nog trip dit snart ;) PUSS

Bästa helgen!

Ligger i sängen nu och mår skit.. men fy fan va kul vi hade igår!! Bästa helgen någonsin!! 

Fredag:
MYYYYS med en riktig goding!! Lite film på det oxå :)
 
Lördag:
Mys på morgonen sen blev det att dra sig hemåt för att fixa allt inför kvällen! Började med förfest hos Karro med goa vänner! :) Körde charader och så bjöds det på en hel del dans! Sen drog vi oss mot wärs och tog oxå en drink och chillade. Mötte kort därefter Pörni, köpte en kanna och sen körde vi hela natten lååång!!....
 
Söndag:
Åkte hem (sov i mld), duschade och åkte till Thn för att fira min kusin som fyllde 2 år! :) Bakis like hell!
 
Imorrn börjar jag 11 så har en liten sovmorgon, sen blire att åka till stallet och rida :)

Bästa helgen!

Ligger i sängen nu och mår skit.. men fy fan va kul vi hade igår!! Bästa helgen någonsin!! 

Fredag:
MYYYYS med en riktig goding!! Lite film på det oxå :)
 
Lördag:
Mys på morgonen sen blev det att dra sig hemåt för att fixa allt inför kvällen! Började med förfest hos Karro med goa vänner! :) Körde charader och så bjöds det på en hel del dans! Sen drog vi oss mot wärs och tog oxå en drink och chillade. Mötte kort därefter Pörni, köpte en kanna och sen körde vi hela natten lååång!!....
 
Söndag:
Åkte hem (sov i mld), duschade och åkte till Thn för att fira min kusin som fyllde 2 år! :) Bakis like hell!
 
Imorrn börjar jag 11 så har en liten sovmorgon, sen blire att åka till stallet och rida :)

Bra start på helgen!

Underbar kväll/natt/morgon! Riktigt riktigt mysigt! :) film&myyys!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen börjar ganska mycket fix inför ikväll!! Då blir det PARTY med stort P! Kommer bli grymt!! PUSS

Överby

Var på Överby en sväng idag efterson jag sov hos mormor i thn, skulle ha två saker och som vanligt blev det lite mer haha.. köpte:
svarta jeans
lösnaglar
mascara
ögonskugga
topp
bh-band
hårinpackning
 
Nu ska jag dricka lite kaffe och sen hoppa in i duschen för ikväll blir det myyyyys!! Är riktigt taggad inför imorrn oxå för då blire partyyy!! Karro fyller 18 och så blire wärs! woopwoop! :D
PUSS

Jag gillar..

.. verkligen att vara 18! Handla via internet och slippa postföskott och sånt! :D det resulterade dock i en minibeställning från nelly.com dock inga skor! :o men detta blev det:
 
 Festklänningar , Sunny Dress , Oneness - NELLY.COM
 Makeup , Nelly 40 Earth Palette , Nelly Beauty - NELLY.COM

Nutida konst

Tröööööööökig lektion!
 

Jag ville se hela baletten utan snesteg

Dagen blev mycket bättre än vad jag trott! :) Både skolan och cheeren gick bra så jag är nöjd! Imorrn blir det matte-sola-eng.. första och sista lektionen, woopwoop! Till helgen blir det wärs, ska bli skoj! :)
Troligen får det bli en PW imorrn, måste komma igång mer nu, kanske även att det blir till gymmet en sväng :) hoppas på mys oxå! Nu blir det att försöka sova! PUSS
 

Måndagkväll

Ridnigen gick jätte dåligt nu med Tuben.. och så ska vi hoppa nästa vecka och jag är faktiskt rädd. 
Skola imorrn, musik + gympa (ska golfa på gympan igen). Men nu blir det att duscha och sen se lite film :) PUSS

Trött

Är riktigt trött i huvudet idag.. Men trumlektionen gick bättre än förväntat även så med ridlektionen! :) Hade Sessan och när hon väl lossnade så gick det riktigt fint, helt nöjd! Ska dra till stallet om nån timme igen och då ska jag rida Tuben.. Har inte ridit honom sen olyckan. Men det ska väl gå :) mår bättre idag med allt andra men det tar på en..

PUSS

so true

Jomen visst

det här suger ju.
RSS 2.0