Mer plugg..

Måndag 30 januari 2012
Ny vecka! Rid och - hästutbildningstentan ska in idag och är den klar? Nee! Fml. Måste skriva klart den nu.. Dagens träning blir ridning och magstyrka, blir två hopplektioner på ridningen så hoppas på att få en bra häst! :) eeh har inte så mycket att skriva just nu.
rock on!
emelie

Söndags plugg!

Söndag 29 januari 2012

Har precis fört över massa skolarbeten och grejs till ett usb som senare ska in i Macen. Hoppas att man kan öppna allt bara ;)

Idag har jag pluggat det mesta av tiden.. Inte helt klar fortfarande. Ska göra klart det imorrn i skolan. Har varit ute och sprungit idag 4,6km igen och det gick helt okej! Har även kört magstyrka och det känns bra! Ska snart gå och duscha och packa ridkläderna. Dubbelpass i hoppning imorrn! Ska bli as kul för jag har längtat som bara den!! Ska även köra magen imorrn - som alltid ;)

Ne måste dra!



rock on!
emelie

Mmm mat!

Lördag 28 januari 2012
Har precis avnjutit ett mål mat! Lagade kycklingfilé i het jordnötssås (+lite ris) as gott! Blir att göra den fler ggr! Sitter nu med en kopp kaffe och ska snart städa lite snabbt och duscha för ikväll kommer några goa brudar på mys kväll! Blir att dregla lite över Gladiatorerna senare ;)
Sov länge idag så det blir bara magstyrka idag, löpningen sker imorrn! Snart tränat nått varje dag och mår prima! Lite tränignsvärk men det är det allt värt!
Nu tog kaffet slut.. så blir att börja fixa iordnign allt ;)
på tal om dregla ... ;)
rock on!
emelie

sent men ändå

Fredag 27 januari 2012
Oj tiden går fort ibland! Dax att göra magövningarna ;) Suttit och lärt mig mer om Macbooken.. Har även gjort/förberett en träningslogg så jag kan anteckna mer hur träningen går osv.. Även skrivit ner schemat för mitt ledarskap jag ska ha på fredag och gissa vad jag ska ha?! Såklart cheerleading!
Imorrn blire troligen at plugga klart det som behövs bl.a. SvB uppgift + Rid-och hästutbildningstentan, seegt.. Senare blir det troligen en myskväll med några goa vänner, mysmat och såklart Gladiatorerna!! Får inte missas!
2 1/2 vecka kvar tills färgning/blekning/slingning av håret! Fuck yeah!!
rock on!
emelie

helg

Fredag 27 januari 2012
Trött? ja det kan man säga! Men det känns bra ändå :) Hade redovisning idag om det barocka samhället, gick inte bra alls.. Hoppas på ett G iaf. Gympan var ett bra träningspass! Körde 3 olika sporter med små lag (3pers) Mycket kul, samtidigt konditionsträning! Kommer inte springa idag utan kör ett längre pass med magen sen ist :) tar nog lite armar oxå ;)
Annars händer inget speciellt ikväll, skulle gärna parta med så blir det inte.. Kanske imorrn??
livet leker
rock on!
emelie

Sweet!

Torsdag 26 januari 2012
Bra träningsdag! Zumba, cheer och lite magstyrka! :D Känns bra!! Imorrn blire gympa och en löprunda + mag-och armstyrka!! Taggad!!
Annars har dagen varit riktigt bra!! Roliga samtal och incidenter!! Fuck yeah!
hahahahahha kul!!
rock on!
emelie

Laddad!

Torsdag 26 januari 2012

Mår väldigt bra nu! Träningen går prima och energin finns! (Dock inte i skolan) haha ;) Taggad för Zumba, cheer och magstyrka idag! Kommer bli grymt!

Historia nu.. inte för vi gör så mycket men det funkar, är riktigt hungrig!! Måste köpa nått snart!

Hi Ho Let's Go!



rock on!
emelie

Nu Så!

Onsdag 25 januari 2012

Fan va gött!! Har kommit igång med träningen rejält nu efter körtelfeber, bihåleinflammation bakom ögat, benhinneinflammation och lite ömma fötter! Känns så jävla bra! Ska försöka träna något varenda dag, ungefär så här:
Måndag: Ridning x2 + magstyrka
Tisdag: Cheer 2h + magstyrka
Onsdag: Springa + magstyrka + armstyrka
Torsdag: Friskvård (ZUMBA) + Cheer 2h + magstyrka
Fredag: Gympa + springa + magstyrka
Lördag: Springa + magstyrka + armstyrka + benstyrka
Söndag: Springa el. ZUMBA + magstyrka

Vill lägga ner mycket träning på magen just nu, tränar ändå rätt så mycket ben och armar på cheeren. Springningen kommer bli på olika distanser olika dagar.
Var ute förut idag och sprang 4,6km, eftersom jag inte varit ute och sprungit på några månader så är jag mycket nöjd med min insats! Hade en bra jämn takt under hela sträckan och det kändes bra! Efter det körde jag magstyrka och lite armstyrka! Bra dag! :D

Bortsett från träningen idag så fick vi äntligen våra efterlängtade MacBook:ar!! Men måste nog säga att jag gillar min HP ^^ den e så bra :D

Imorrn blir det en lång skoldag: Trummor, Historia, Naturkunskap, Kultur-och Idéhistoria och tillsist friskvård.. Sen hem - äta - byta om - åka till cheerträningen! fullt upp!

Vill på fest i helgen!! Så hoppas på det bästa!!

Blev ett långt inlägg men har fått en kick i livet och allt är så bra just nu! Nu ska det allt hända grejer!!


rock on!
emelie

Dum fot

Tisdag 24 januari 2012

Vad är det för fel på min kropp? Foten e paj, kunfe varit värre men ändå.. Nu när jag har kommit igång med träningen efter benhinneinflamationen så händer detta! Uppvisning idag oxå på det! Kommer inte kunna gå imorrn. Fml. Ska linda den nu och försöka ta det lugnt på träning/uppvisningen.

Skolan idag var seeg. Inga datorer idag heller, börjar bli jobbigt nu när vi aldrig får dom.. Engelska läxa tills imorrn och powerpoint presentation på fredag. Inte min vecka alltsp. Hoppas därför på en gryym helg!! :)

Bloggar nog mer senare ;P


Om vi var skadade? Njaa.. ;)

rock on!
emelie

jaohapp

Måndag 23 januari 2012

Kul att det inte var hoppning idag där jag hade sett fram emot det så mycket :( blir nästa gång.. Ahja! Hade Jackson på första lektionen, var år sedan jag red honom! Men det gick väl, var ganska kul :) Sen hade jag Tuben och ja det gick bättre där men min fotled cp:ar.. gjorde en övning som inte var den bästa för min lilla fossing ^^ Blir kanske att ha den lindad imorrn!

Cheeruppvisning imorrn! + träning! låter braaaa! ;)

I skolan imorrn blire musik hela dagen lång! Riktigt kul nu när vi har kommit igång med vårshowen!! ;D + att jag hoppas på dessa datorer.. vill ha dom nuuuuuuu!!

dusch nu!


miss you!! <3

rock on!
emelie

schooltajm

Måndag 23 januari 2012

Då var det skola igen, seegt.. Massa inlämningar och sånt där..  + powerpoint presentation på fredag ^^ Vill festaa!! och jag längtar som fan till sommaren!! Jobba, festa, festivaler och bara njuta!!

Längtar tills ridningen sen - hoppning!! fuck yeah! ;D

rock on!
emelie

myyys

Lördag 21 januari 2012

Har dåligt samvete över den här helgen.. ätit hela tiden... blir annat imorrn! Då ska jag verkligen inte äta mer än nödvändigt!

Annars har helgen varit bra! :) bara tagit det lugnt, men hoppas på fest nästa vecka!! ;D Sitter nu och ser på film med familjen  :)


saknar mina True Blood:are <3

rock on!
emelie

chill i dill dag!!

Torsdag 19 januari 2012

Håret ser en aning weird ut men progressen är i gång! Slingningen jag gjorde igår blev bra, tar dock lite tid att få bort svart permanent hårfärg som har suttit i i 4 år.. men det kommer! Ska till frissan om 4 veckor! ;D

Hämtade mina underbara skor idag! Snygga och bekväma!! woop woop!! :D
Cheerträningen gick galant! Grymt kul var den oxå! :D lite blåmärken lär dyka upp under natten och lite smärtor här och där, men det e det värt!! ;D

Ska alldeles strax gå och duscha! :)  slänger upp en bild på håret nu oxå ;)


inte så mycket skillnad men ändå ;)

rock on!
emelie

Sling - time!

Onsdag 18 januari 2012

Ska börja steg ett idag med min nya hårfärg! Ska slinga håret. Kommer se helt sjuk ut nu i början xD menmen ;) Ska ha SvB nu.. inte riktigt klar med uppgiften men snart så ;) längtar efter True Blood oxå.. Vill ha säsong 5 nuu!!

Är riktigt exalterad för hårfärgningen ;) nu blire lektion!!



rock on!
emelie

Dax för ny färg!

Tisdag 17 januari 2012

Ska äntligen färga håret!! :D Ska gå mot det blonda hållet :) slutresultatet ska bli något i det här hållet:


ska nog dock göra det hos en frisör :) sorry anna ;)

nu ska jag snart bege mig till vbg för cheerträning! har docj världens träningsvärk.. menmen :P

Skolan idag var bra! Fick ej datorerna, fick bara se dom xD haha men får dom troligen denna vecka!! :D Har kommit igång med vårshowen nu! Gött!
Hoppas på att skorna kommer snart oxå!! :D

rock on!
emelie

urrgh

Måndag 16 januari 2012

Seg dag. Började med matte vilket är tråkigt, sen GEMU vilket funkar och sen Rid- och hästutbildning vilket var väldigt jobbigt. Spy känsla efter? Ja! Hade Sessan förövrigt och hon var både pigg, busig och inte så samarbetsvillig.

Ska snart iväg igen och rida! Då ska jag ta mig an Charmas, hoppas på en bra lektion! :)

Imorrn ska vi troligen få våra efterlängtade Mac datorer!! Fuck Yeah!

Fest i helgen ?? JA TACK!!!!!


saknar dig Molly <3

rock on!
emelie

Bra helg!

Söndag 15 januari 2012

Grym kväll/natt! Började med att jag åkte till Nathalie och sedan in till mellerud där vi köpt godis och sedan begav oss till bion. Såg Sherlock Holmes 2! :D asbra!! Vi satt med Christian, Simon, Louise, Amanda och Karin men mötte även flera andra! :) Sen när bion var slut gick Nathalie, Christian och jag hem till Christian där vi bärde TV, såg på smurfaran, spelade "kasta gris" och yatzy och satt och pratade :D Gick hem vid 5 på morgonen till Nathalie- KALLT!! sov där och kom hem idag vid 14 :) Nu ska jag packa ner allt jag ska ha med till pappa och sen blire att åka in till Mellerud för att ZUMBA med Elin!! ;D



rock on!
emelie

ännu mera plugg!

Lördag 14 januari 2012

Pluggade mycket igår och har även pluggat lite idag! :) Ska se nått avsnitt av Friends nu sen dusch och lite fix innan jag drar mig till bästa Nathalie! Sedan blire bio men henne och troligen Christian! :) Ska bli kul!!

Vill att skorna ska komma som jag beställde!! Kommer säkert på tidag eller onsdag.. Sen vill jag även festaa!! kanske nästa helg ;) hell yeah!

Imorrn blire ZUMBA! Härligt!

see ya later!


gammal bild på Nathalie och mig

rock on!
emelie

oops!

Lördag 14 januari 2012

Beställde precis ett par skor ^^ dessa:
Festskor , Leoni , Nelly  Shoes - NELLY.COM
15,5cm klack.. fuck yeah!

rock on!
emelie

Gaah!!

Fredag 13 januari 2012

Fy fan! Har pluggat som en idiot nu.. usch. Men skönt att få nått gjort :) Pluggande även grymt bra i skolan! Det går bra nu, har fått plugg och skollust! :D As bra jue!
Dagen har varit helt okej för att vara fredag den 13:e, gympan va grymt roligt! Bästa lektionen på länge enligt min mening :P

Imorrn blir det nog kanske lite mer plugg och sen på kvällen BIO!! Var länge sedan jag var på det ^^ Sen på söndag blie ZUMBA! :D Ska komma igång med det och det ska bli kuuul! :D

Ska nog se några avsnitt av Friends nu, kanske äta nått gott till ockxå? njaa kanske :P

ha det bra!


nån som kommer ihåg Valborg på Wärs första året? tror det var 2009 ^^ long time ago..

rock on!
emelie

Natti Natti

Onsdag 11 januari 2012

Kom på att jag hämtade min klänning idag! Passade bra var dock väldigt genomskinlig.. menmen det funkar :) Köpte även en parfym idag i Mellerud, Sarah Jessica Parker New York City! Fick även med body lotion och ett armband (Y) bra dag! Ska försöka sova nu, blir tidigt upp och sent i säng imorgon + börjar med en ny kurs oxå: Naturkunskap! Får se hur det är :)

Godnatt alla, puss!


kul kan man ha ;)

rock on!
emelie

Kanske natten blir lång?

Onsdag 11 januari

Blev inte mycket gjort idag.. Tänkte plugga men blev fast framför Friends. Men tänkte försöka skriva nått på en svenska uppgift, måste änna göra nått. Ska röntga ryggen imorrn (y) hoppas att de hittar vad som e fel!! Ne får ta och plugga lite ;) Kommer ändå inte kunna sova på ett bra tag.. Blir nog lite mer film sen :D

fest nån?

rock on!
emelie

Dör lite..

Måndag 9 januari 2012


HEEET!!



rock on!
emelie

Shopping!!

Måndag 9 januari 2012

Kom precis hem från Trollhättan! Blev en del shopping och sen fika hos mormor :) En helt okej dag! Bilder på vad jag har köpt kommer här ;)


armband, ring och örhängen från Gina Tricot


balconette bh från Gina Tricot


liten handväska från Indiska


syns inte så bra men det är ett par höga jeans från Gina Tricot


Svart one-shoulder topp med volangdetaljer från Cubus


lite längre kofta från Cubus


såkallad "fulfärgad topp" från Cubus


kort kofta från Cubus

Det var det jag köpte idag, är riktigt nöjd! :D Skola imorrn- Grymt, längtat som fan faktiskt ;P see ya!

rock on!
emelie

Längtar nu!!

Söndag 8 januari 2012

Vill bara börja skolan nu! Saknar alla och jag vet att jag kommer ha tråkigt idag och imorrn :( Men hade en riktigt trevlig kväll igår med Karin, Jacob, Nathalie och Maria! Var hemma hos mig och spelade mängder med spel, åt grönsaksdip och såg på gladiatorerna! :D Måste säga att vissa av gladiatorerna var riktigt snygga ;) haha ^^ nu blire väl snart att packa för att åka till mamma.. orkar inte :P



rock on!
emelie

Bra avslut på lovet

Lördag 7 januari 2012

Har haft 3 riktigt roliga dagar! Tränat cheer och träffat mina gamla godingar! Var på Börsen igår med Nathalie, Karin, Jacob och Maria :) Sen åkte vi hem till Jacob och såg på skräckisar och spelade spel :) Super kul! Så vi bestämmde oss för att köra en sån kväll till idag :D gryymmers!!

Imorrn blire att ta det lugnt :) Kanske kolla på ett eller två skolarbeten ^^ Hoppas på att klänningen kommer snart oxå! :D


rock on!
emelie

Party??

Onsdag 4 januari 2012

Hemma från Kläppen nu! och är festsugen som fan!! snälla är det någon som har fest i helgen? :D
Cheer imorrn! det var längesedan.. och ska nog testa att hoppa imorrn :) benen har blivit mkt bättre men får se hur mycket ^^
Beställde även en klänning igår.. fml. ahja den kostade 150kr från bubbleroom, bild kommer ;)

Nu blire nog att sova, godnatt!


historialektioner är roliga dem ;)

rock on!
emelie

JAA!

Onsdag 4 januari 2011

JAAAAA!!! Jag ska äntligen få pierca mig! Ska göra en Dermal anchors mellan brösten! ;D

rock on!
emelie

Rastlös

Tisdag 3 januari 2011

10 frågor om dig själv:
vad heter du i andranamn?   Maria Linnea
har du några piercingar? vart?   Inget förutom öronen men snart blir det en Dermal anchors ;)
sover du hellre själv än tillsammans med någon?   Helst själv=större plats i sängen ;)
väljer du filmkväll framför utekväll?   Nope
vad tycker du om med dig själv?   Mitt hår^^
din sämsta egenskap?   Blir lätt svartsjuk..
är du dag eller nattmänniska?   Inget speciellt av dem, mer natt iaf
vad har du på dig just nu?   Mjukis kläder
är du nöjd med ditt utseende?   Nja, rätt så
vad vill du ändra med ditt utseende?   Få bort de dära extra kilona

10 frågor om kärlek:
är du i ett förhållande just nu?   Nej
har du varit kär på riktigt någon gång?   Ja
är du oskuld?   Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet?   Ne, tror inte det
hur många har du varit riktigt kär i?   3-4?
vad för sorts killar faller du för?   Mycket olika
har du kysst en kompis någon gång?   Ja

10 frågor om dina vänner:
vem vet allt om dig?   Maria, Karin och Anna
vem skulle du vilja träffa just nu?   Alla underbara vänner
vem saknar du mest just nu?   Mitt gamla gäng
vem av dina vänner bor längst bort ifrån dig?   Karin :(
vem kramade du senast?   eeh? Kan vara Anna eller Hannes ^^ kommer inte ihåg..
vem står dig närmast?   Maria och Karin
vem vill du träffa oftare?   Karin
vem är mest partyprisse?   Maria
vem ringer du när du är ledsen?   De är olika
vem är snyggast?   Alla! :)

10 frågor om din mobil:
vilka 5 finns först på "inkomna samtal"?   J-Lo, Anita, Mamma, Lars-Åke och Nathalie
vilka 5 namn finns först i smsinkorgen?   Linda, Camilla, Emma, Jacob, Hannes
vem ringde dig senast?   J-Lo
vem smsar du oftast med?   Har ingen speciell
vad stod det i det senaste smset du skickade? "Ahja :P ska försöka sova nu och inte ramla ut ur sängen xD godnatt ;)"
vad har du för bakgrundsbild?   True Blood: Bill och Sookie
vad står det på anteckningar?   Har inga
vem ringde du senast?   Anita
vad har du för mobil?   Iphone 3GS
spelar du wordfeud?   Ja, men börjar tröttna

10 frågor om farligheter:
snusar du?   Nej
har du stulit något från en affär någon gång?   När jag var 5år tog jag ett kort från en mataffär xD
känner du folk som tar droger?   Nej
har du blivit jagad av polisen?   Nej
har du druckit så mycket så du har spytt?   Ja
dricker du alkohol varje helg?   Nej
skulle du kunna testa droger?   Nej
skulle du kunna dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger?   Beror på
har du varit i slagsmål någon gång?   Nej

10 random frågor:
sover du med dörren öppen eller stängd?   Olika, helst stängd
har du kysst ett ex efter ni gjort slut?   Ja
tror du två ex kan vara vänner?   Ja
skulle du vilja bli berömd?   Ja, ofc!!
har någon sett dig i underkläder de senaste 2 dagarna?   Ja
skulle du ha sex med personen du sist fick sms av?   Kanske
brukar du tänka innan du talar?   Nope
känner du någon som är oskuld?   Japp
skulle du vilja tatuera dig? vart?   Ja! Men vet inte riktigt vart
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?   Ja
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter 4 på morgonen?   Ja
tror du att andra tycker illa om dig?   Ajjemän! Det gör det alltid ;P

rock on!
emelie

Slö

Tisdag 3 januari 2012

Har snöat konstant här upp i Kläppen! Mysigt och avkopplande :) Missar dessvärre cheerträningen idag :(

Sitter just nu och ser på skidor, eller aa pappa och brorsan ser på det jag såg på Ice Age 3 men skidor är ju viktigt :P Är riktigt hungrig oxå.. Vill ha maaaaat!! Blir troligen en middag med filmkväll med gamla gänget igen sen till helgen! Längtar!! Sen börjar man ju skolan om en vecka.. Det ska faktiskt bli lite kul :) Träffa alla igen :D Sen hoppas man ju på estetfest snart oxå ;D

Hoppas att alla har det bra! Puss <3


rock on!
emelie

Kläppen

Måndag 2 januari 2012

Sitter uppe i villavagnen i Kläppen nu och ser på Pistvakt :) blir att koppla av ordentligt! Men är riktigt festsugen igen ;) Så hoppas att det blir party när man kommer hem!

Ska inte åka några skidor dessvärre, benhinneinflammationen har inte gått bort helt än :( Så det blir att koppla av :) så smsa!! eller facebooka!! :D

rock on!
emelie

 

Första dagen på år 2012

Söndag 1 januari 2012

Då var nyår avklarat! Lyckad kväll måste jag säga och trevligt folk! :)
Pizza och chokladmousse blir dagens mat! ;) mycket gott!!

rock on!
emelie
RSS 2.0