Svacka

Onsdag 29 februari 2012

Skottdagen idag! No big deal men men.
Inget går särskilt bra nu, vet inte riktigt va min positiva energi har tagit vägen.. Måste få tillbaka den men vet inte rikigt hur.

Skolan idag var chillidill, hade ljudteknik, svenska och engelska. Hann med att sola ockxå! :) det gör mig på bättre humör iallafall :)

Ska plugga nu, få färdigt 2 uppgifter och sen ska jag träna! Är sugen på att gå ut och springa men kör nog på crosstrainern idag, vet inte riktigt varför. Mage blir det också!

Taggar fredag iallafall!! Ska bli grymt kul! Lördagen kan bli skoj också om det blir nått! :) Ne nu måste jag plugga!


fuck yeah!

rock on!
emelie

Woosh

Måndag 27 februari 2012

Längtar tills morgondagen! Träffa alla igen! :) Och så är det musik hela dagen så det blir gött!
Idag har jag solat och ska senare iväg till stallet! :D Ska träna mer sen när jag kommer hem! Skönt att vara ledig idag :)

Hörs mer senare!

rock on!
emelie

Seg dag!

Söndag 26 februari 2012

Jao, har varit en seg dag! Inte mycket gjort.. Film och tränat! Körde crosstrainern 1 timme + magövningar. Har kommit ur mitt träningsschema och jag hatar mig själv för det.. Längtar tills skolan börjar för då blir det lättare! Måste göra så fruktansvärt mycket men orken finns inte. Tror jag har kommit i en liten svaka i livet. Hmm måste komma ur den nu!! Ska försöka plugga i morgon + göra koregrafi!
Morgondagens träning blir crosstrainer, ridning och mage! Låter bra! :) Tror att det är hoppning på ridning och det e fan bäst! :D

Ska göra mig iordning inför sängen nu och ska nog ta och se lite hoppning från Göteborg Horse Show och så några avsnitt av Vänner ;)


vill till London!!

rock on!
emelie

Göteborg

Lördag/Söndag  25/26 februari 2012

Ja, dagen tillbringades i fina Göteborg med de underbara vännerna Karin och Maria! :D Tog en fika på EspressoHouse och sen en tur på Göteborghorseshow-mässan. Mycket folk! Shit! haha! Sen på vägen till tåget stannade jag vid Starbucks och köpte en god kaffe att ha med mig på resan hem och ååååh så god den var! Smakade som i London!
Fick vänta dock en timme i Mellerud för att ta mig till Rostock och OM jag frös! Så blev en upptining med tv! Gladiatorerna och Melodifestivalen bläddrades det mellan! Bra TV!

Nu blire at se fler avsnitt av Bones och Vänner! :D Imorrn blire plugg och koregrafi.. om nån e sugen att hitta på nått så är det bara höra av sig! ;)


morgonrock och en tjock go filt värmer upp en snabbt!

rock on!
emelie

Friday!

Fredag 24 februari 2012

Underbar fredag! :D Solade imorse och nu har jag tränat! 1h på crosstrainern och magstyrka! gött! :D ska nog köra lite armar nu :) Sen ikväll bär det av till Nathalie för en spexig kväll :D och imorrn drar jag mig till Göteborg för att träffa Karin :D long time no see!



rock on!
emelie

Jao

Torsda/Fredag 23/24 februari 2012

Skriver som om det vore torsdag :P
Dagen började med en god frukost och några avsnitt av Friends, sen blev det dusch och åka in till Mellerud och träffa Nathalie för en fikastund på NK! :) Blev en lång fikastund, haha ^^ Sen bar det iväg till Vbg och cheerträning! Var helt okej!

Ska ta nått och dricka och se några avsnitt av Bones sen sova! Imorrn blir solning igen troligen! :)

rock on!
emelie

14 + 49 = 63

Onsdag 22 februari 2012

Är hemma från Kläppen nu! Kom hem igår och då var det bara att slänga på sig cheerkläderna och åka till Vbg och träna med de bästa! träning gick grymt bra och körde slut på kroppen, härligt!

Idag blev det en sovmorgon innan jag åkte och solande :) nu börjar man se resultat!! Ska köra crosstrainer och mage senare. Blir hårdträning nu när mamma fyllde igår och bror min fyller idag, blir ju lite firande med godsaker ;) Annas så blir det nog en lugn dag och kväll, ska försöka plugga lite..

Kläppen var riktigt kul och relaxande! God mat och fint sällskap, kan inte bli mycket bättre!

Hör av er om ni vill hitta på nått! ;D


PCS! kärlek till er!!

rock on!
emelie

Kläppen

Lördag 18 februari 2012

Ja då var man uppe i Kläppen igen.. Ja det blir en bra start på lovet :) Blir träning och plugg! Solade igår med Maria, hur gött som helst! Ska nog dit igen på onsdag :) eeh har inte så mycket att skriva.. blir nog mer ikväll eller imorrn!

rock on!
emelie

Fika och slingning!

Onsdag 15 februari 2012

Dagen fortsätter i ett bra spår! Sitter nu hos frissan med en del av håret i blekningsprocess och har precis avnjutit en god kopp kaffe och en kaka ;) mums! Var riktigt gött med solning förut och ska sola på fredag igen ;) det går bra nu! Ska köra crosstrainer + mage när jag kommer hem sen!

rock on!
emelie

Sol på G!

Onsdag 15 februari 2012
Ja då var det onsdag och det innebär: solning, färgning av hår och träning!
Ska strax dra mig bort och sola, det kommer bli grymt! Ska se om jag kanske ska ta och sola på fredag också :)
see you later!
rock on!
emelie

No Computer

Måndag 13 februari 2012
Ja eftersom min Mac dator är sönder så är jag mobbad.. Har ju pc:n hemma iallafall :) Tur att man har så snälla klasskomisar så man får låna deras datorer!
Helgen var helt okej! Fredag var det myspys med Maria och Pernilla! I lördags så blev det en lång sovmorgon och lite träning! På kvällen bar det av till Nathalie för Gladiatorerna och god mat! :D Såg även "skräckisen" Open House med Anna Paquin och Stephen Moyer ;) De var dock inte med mycket.. Filmen var inte så bra annars.
Idag blir det 2 pass ridning, 1h eller 40min crosstrainer, mage och kanske lite rodd ;) Fuck yeah! Börjar på 4:e veckan med att träna 6-7dagar i veckan och det ger resultat!! Är nöjd med hur det går och ska nu lägga på lite mer styrka :)
På onsdag blir det att gå till frissan för att bli ljusare ;) Hoppas att hon tar resten av håret nu!
så söta vi e!
rock on!
emelie

Kyligt

Fredag/Lördag 10/11 februari 2012

Kom hem för en stunds sen från Mellerud, tillbringade kvällen där med Maria och Pernilla blev mat och prat :)

Skolan var lite seg, men det blev det ändringar på gympan! Det blev ett rejält träningspass - mycket kul!
Imorrn blire det att köra crosstrainer + mage, ska försöka köra två pass på crosstrainern. Sen blir det att se vad kvällen har att erbjuda ;) Men träning först!
Blir film nu, sen sova! Godnatt! :)




salladsburgare är aldrig fel ;)

rock on!
emelie

GRATTIS!!!

Onsdag 8 februari 2012

GRATTIS brudeeeeeen! 18 år och myndig nu Pernilla! inte dumt det ;) själv får man ju vänta x antal månader.. men det kommer ;)

Bra dag idag! Semlefika med bästa klassen på svenskan - hade ju ett födelsebarn att fira! ;D Det var grejer det ;)
Tränade mer kondition idag 1h på crosstrainern, körde intervallträning. Sen blev det ett vanligt magpass :) imorrn är det cheer! hoppas på bra styrka!

Nu blire dusch!






mums!

rock on!
emelie

Duktiga jag!

Måndag 6 februari 2012
Bra träningsdag! 2 pass ridning - dressyr så det blev att arbeta! 30min på crosstrainern med ökande motstånd hela tiden + 10min mage (intensivt)! Härligt! Imorrn blir det cheer + mage, hoppas på armstyrka på träningen! :D
Skolan idag var ganska ensamt ett tag ^^ var helt själv på estet en halvtimme och tro mig det kändes som ett år! hahaha! Imorrn är det musik hela dagen lång! det gillas!
Nu blire dusch!
rock on!
emelie

Åter till skolan!

Måndag 6 februari 2012
Då var det måndag igen! Tiden går snabbt nu och snart fyller Pernila 18! ;D om man ändå kunde fylla tidigt.. HAHA!
Ny vecka = Ny träningsvecka
Blir att köra mer kodition, hoppas jag på och köra mer styrka nästa vecka! Kroppen känns bra, inga gamla skador som spölar och inga nya har tillkommit! Härligt! Så det e bara att köra!! :D
Matte nu men orkar inte plugga.. Klassrummet e varmt!
rock on!
emelie

Tar helg!

Fredag 3 februari 2012

Jag vet dålig uppdatering.. sorry! Kan dra veckan kort:
måndag: ridning x2 - hoppning hade först Luns och sen Myran, gick helt okej! :)
tisdag: musikdag! awesome! cheer - bra träning!
onsdag: var i Ljungkile med estet - asgod mat! tränade 30min crosstrainer och 35min rodd!
torsdag: både zumban och cheeren blev inställt så körde 30min crosstrainer och mage! + plugg..
fredag: bästa dagen! hade ledarskap på gympan och gick grymt bra + att det var kul! :D fick lämnat in 2 uppgifter på svenskan!

det är det största som har hänt iallafall :P eeh vill parta imorrn så säg till!!
Plankstek blir middagen ikväll och det säger jag inte nej till! blir att köra mage sen oxå :) AldrigVila!
bloggar mer sen eller imorrn!



rock on!
emelie
RSS 2.0